Meer resultaten voor bijbelse kleurplaten voor peuters

bijbelse kleurplaten voor peuters
BIJBELSE KLEURPLATEN CHRISTELIJKE KLEURPLATEN.
Mooie bijbelse kleurplaten en christelijke kleurplaten om in te kleuren. De bijbelse kleurplaten en christelijke kleurplaten zijn ingedeeld volgens de bijbelboeken en/of alfabetisch gerangschikt. Ze zijn geschikt voor peuters en kleuters, maar eventueel ook voor oudere kinderen uit hogere groepen.
Handige websites.
Leuke en interactieve werkvormen die je voor een kennismaking/introductie kunt gebruiken, echt een aanrader! Een verzameling kleurplaten in vier rubrieken: Oude Testament, Nieuwe Testament, Kerst, PasenPinksteren. Site met Bijbelse kleurplaten. Een uitgebreide database met kleurplaten, waarin je kunt zoeken op Bijbelse trefwoorden of thema's.
Kleurplaten Bijbel.
Bidden voor slapen. De blinde kan weer zien. Dochtertje van Jaïrus 1. Efata, Jezus geneest. Dochtertje van Jaïrus 3. De Verlamde Man 2. De barmhartige Samaritaan 6. Jezus vertelt 1. Jezus die Simon en Andreas riep. Jezus 12 jaar. De verloren zoon 5. Jezus op zijn twaalfde. 5 wijze en 5 dwaze meisjes. De verloren zoon 3. Water werd wijn. De nieuwe aarde 2. Dochtertje van Jaïrus 4. Bekijk Bijbel" kleurplaten Nieuwe Testament."
Leuk voor kids Bijbelverhalen kleurplaten.
Hier zijn een aantal kleurplaten van de gebeurtenissen die je kan lezen in het Bijbelse Paasverhaal over de arrestatie, kruisiging en opstanding van Jezus. Kies en print een kleurplaat van een tafereel van het Bijbelse Kerstverhaal, de geboorte van Jezus. BBQBijbel Exclusief verkrijgbaar bij bol.com. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis.
Kleurplaten GKV Apeldoorn-Zuid.
Bijbelse en christelijke kleurplaten. Welkom bij onze verzameling Bijbelgetrouwe kleurplaten. Wij bieden u deze aan voor gebruik thuis en als ondersteuning bij Bijbels onderwijs op school, in de kerk of elders. Hebt u vragen over gebruik kijk dan eerst bij Veel" gestelde vragen."
Kids-n-fun Alle kleurplaten over Bijbelse verhalen.
startpagina voor kids. Alles op een rij. Kleurplaten tags bijbelse verhalen kleurplaten. Kleurplaten bijbelse verhalen. Bijbel Ark van Noah. 8 Kleurplaten van Bijbel Ark van Noah. 31 Kleurplaten van Bijbel Kerstverhaal. 126 Kleurplaten van Bijbelverhalen. 17 Kleurplaten van Drie koningen.

Contacteer ons

kleurplaten vakantie peuters
kleurplaten pasen peuters
christelijke kleurplaten peuters
kleurplaten bloemen peuters
kleurplaten muziekinstrumenten peuters
eenvoudige kleurplaten peuters
kleurplaten carnaval peuters
merci aanbieding
kleurplaten voertuigen peuters